Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mięso pieczone

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 4 szt
cebula 1 szt
olej do smażenia
przyprawy do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: mięso pieczone

Mięso dokładnie myjemy,osuszamy.Na rozgrzanej patelni z odrobiną oliwy podsmażamy pokrojoną w plastry cebulę.Dodajemy plastry schabu i dusimy przyprawiając.Co jakiś czas podlewamy wodą.Pieczemy do miękkości mięsa.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 25.08.2013 09:23
apetyczne mięsko
IKrakowianka 29.05.2012 23:55
bardzo dobre
owca441 09.02.2012 21:00
lubię być mięsożercom
teresa18 02.01.2012 17:25
moje ulubione
junox 28.12.2011 14:42
pyszne mięsko
Magdalena80 05.12.2011 20:21
lubię takie mięsko
Ania67 11.09.2011 12:31
pyszne
Tika4444 07.09.2011 07:28
brakowało mi pomysłu na obiad - już mam
barbara11561 06.09.2011 18:05
pyszny schabik
berys18 06.09.2011 08:30
super mięsko, pycha
Kuchareczekjeden 05.09.2011 16:20
apetyczne
kejt2 05.09.2011 12:09
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak