Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka ze szpinakiem z truskawkami i migdałami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

migdały 100 g
sok z pomarańczy do smaku
Sos sałatkowy: 1 szt
oliwa 70 g
szpinak 300 g
ocet balsamiczny 30 g
truskawki 300 g
musztarda 10 g

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka ze szpinakiem z truskawkami i migdałami

migdały upraż na suchej patelni,truskawki pokrój w cząstki,do miseczki włóż szpinak ,pokrojone truskawki, i migdały,przygotuj sos, wymieszaj go z oliwą oraz sokiem z pomarańczy i musztardą, sos wymieszaj z resztą składników na talerzu skrop octem balsamicznym

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

suzana 04.09.2011 14:10
szpinak świeży w listkach?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak