Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Flądra w porach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

flądra 1 szt
por (biała część) 1 szt
śmietana 18 proc 2 łyżki
Pieprz biały mielony Prymat
Sól ziołowa jodowana Prymat
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Flądra w porach

Flądrę filet doprawiamy solą ziołową i smażymy na patelni na masełku . Smażymy z obu stron na złoty kolor .Pod koniec smażenia dajemy na patelnie pokrojonego pora .Pora solimy .dodajemy pieprz biały .Lekko podlewamy wodą -chwilę dusimy .Dodajemy śmietaną -mieszamy . Wykładamy na talerz

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 25.12.2011 10:13
muszę kiedyś zrobić flondrę
szyba 04.09.2011 09:06
świetny przepis
artur7 04.09.2011 07:51
mniam
iwa643 04.09.2011 06:23
Ozdabiamy natką pietruszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak