Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rumuńska

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

piure ziemniaczane 5 łyżek
śledź wędzony 1
cebula 1
sok z cytryny
olej
sól
pieprz
cukier puder

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rumuńska

Obraną ze skóry i ości rybę utrzeć na gładką, jednolitą masę z olejem, sokiem z cytryny, Dokładnie wymieszać z piure, doprawić do smaku, schłodzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

JaPaqc 13.11.2011 15:40
pomysłowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak