Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki neapolitańskie

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb tostowy 6 kromek
olej 2 łyżki
pomidor 3 sztuki
majeranek
pieprz
żółty ser
anchois
anchois
anchois
anchois 9 koreczki

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki neapolitańskie

Na blaszce wysmarowanej olejem ułożyć kromki chleba, na nich cienkie plasterki sera, na każdym na krzyż koreczki anchois, a na nich plastry pomidora, posypać ziołami i pieprzem. Zapiekać w gorącym piekarniku. Wyjąć kiedy ser zacznie się topić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak