Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z czerwonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczek wędzony do smaku
cebula do smaku
kminek Prymat do smaku
kapusta czerwona do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z czerwonej kapusty

Liście kapusty obgotować w osolonej wodzie. Boczek z cebulą drobno pokroić. Podsmażyć lekko. Ugotowaną kapustę poszatkować. Wszystko razem przerzucić do rondelka. Dodać trochę masła. Przyprawić kminkiem i pieprzem. Wymieszać i delikatnie jeszcze podduszać

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rybciia 15.09.2011 13:44
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak