Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby marynowane 5
majonez 2 łyżki
jogurt naturalny 2 łyżki
koperek 1/2 łyżki
sól
pieprz
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem

Grzyby i oliwki pokroić w plasterki. Tuńczyka osączyć z zalewy, kawałki delikatnie rozdzielić. Majonez wymieszać z jogurtem, doprawić pieprzem i solą. Rybę, grzyby i oliwki włożyć do salaterki, polać sosem majonezowym, posypać koperkiem i wymieszać sałatkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak