Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mintaj w panierce.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mrożone filety mintaja
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Mintaj w panierce.

Kroki postępowania

1
Ryby odmrozić, wysuszyć, posypać przyprawą i odstawić na 30-60 minut do lodówki.
Krok 1 - Mintaj w panierce. foto
2
Następnie wymoczyć w jajku.
Krok 2 - Mintaj w panierce. foto
3
Obtoczyć w bułce tartej.
Krok 3 - Mintaj w panierce. foto
4
Smażyć na oleju z obu stron.
Krok 4 - Mintaj w panierce. foto
5
Pyszna rybka gotowa :)
Krok 5 - Mintaj w panierce. foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sylwia / sytofala 02.09.2011 22:13
znane i bardzo lubiane:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak