Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka grzybowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 3
ogórki kiszone 2
majonez 2 łyżki
jogurt naturalny 2 łyżki
posiekana pietruszki 1 łyżka
sól
pieprz
pieczarki marynowane 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka grzybowa

Osączone pieczarki pokroić na ćwiartki, obrane ogórki w półplasterki. Jaja ugotować na twardo, ostudzić, obrać i pokroić w kostkę. Majonez wymieszać z jogurtem Pieczarki, ogórki i jaja przełożyć do salaterki, posypać natką i szczypiorkiem, polać sosem, doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak