Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz z papryką

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby 50 dag
papryka czerwona 1
cebula
jajko
olej 2 łyżki
sproszkowana papryka 2 łyżeczki
majeranek 2 łyżeczki
żółty ser starty 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz z papryką

Grzyby, cebulę i paprykę oczyścić i posiekać. Na rozgrzanym oleju zeszklić cebulę, dodać grzyby i paprykę, dusić, aż będą miękkie. Połączyć z serem, przyprawić sproszkowaną papryką, majerankiem i solą. Wlać roztrzepane jajko i podgrzewać farsz mieszając, aż jajo się zetnie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak