Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz z suszonych grzybów

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1
olej 1 łyżka
śmietana 22% 1 łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżki
sól
pieprz
grzyby suszone 5 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz z suszonych grzybów

Grzyby opłukać i namoczyć, po 4 godzinach ugotować, osączyć i posiekać. Obraną i posiekaną cebulę podsmażyć na oleju. Dodać grzyby, chwilę smażyć. Wymieszać ze śmietaną i bułką tartą, przyprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak