Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz z orzechami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula
oliwa 2 łyżki
sól
pieprz
grzyby suszone 5 dag
orzechy 5 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz z orzechami

Grzyby umyć, namoczyć, ugotować, ostudzić i zemleć w maszynce. Obraną cebulę posiekać i lekko podsmażyć na oliwie, dodać grzyby i, mieszając, jeszcze chwilę smażyć. Wsypać orzechy, doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak