Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzyby z patelni

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

prawdziwki 40 dag
masło 5 dag
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby z patelni

Grzyby opłukać, osączyć, pokroić na plastry. Smażyć na maśle na średnio gorącym ogniu, przewracając, żeby równomiernie się usmażyły. Gdy będą jasnozłociste i miękkie w środku, oprószyć je solą i pieprzem i od razu podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata113 02.09.2011 21:13
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak