Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kotlety z kapeluszy grzybów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

grzyby świeże do smaku
jajko 1 sztuka
Bułka tarta klasyczna Prymat do smaku
sól do smaku do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: kotlety z kapeluszy grzybów

Kapelusze grzybów oczyścić. jajko rozmącić i przyprawić. Grzyby obtoczyć w jajku następnie w bułce tartej. Smażyć pod przykryciem na oleju na złoty kolor. Podawać z keczupem. Polecam duże i miękkie kapelusze- kotlety nie będą wtedy twarde.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Robert10 11.10.2011 16:22
muszę też takie zrobić
krystyna24 04.09.2011 18:53
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak