Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażona panga panierowana

2.0
(4)
Czas
Czas: 45 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga 4 filety
jajko 1 sztuka
mąka 2 łyżki
olej do smażenia
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat kilka łyżeczek

Przepis i sposób przygotowania na: Smażona panga panierowana

Rybę podzielić na części. Posypać przyprawą do ryb i odstawić na 15 minut. Jajko roztrzepać. Rybę panierować w mące, w jajku i na końcu w bułce tartej. Smażyć na gorącym oleju, na wolnym ogniu, z obu stron na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata23 29.08.2013 10:06
taki rybki są najlepsze
Ada-Gaba 25.06.2013 06:57
apetycznie wygląda
Grazyna0211 19.03.2013 13:50
smaczny i szybki obiad
Dorian 28.01.2013 08:09
smaczna rybka
Pani Domu 13.11.2012 17:01
pięknie usmażona
annagebalska 08.10.2012 09:15
pyszne
Margo1 04.10.2012 08:37
lubię ją zjeść od czasu do czasu
Margo1 04.10.2012 08:37
lubię ją zjeść od czasu do czasu
berys18 17.06.2012 21:05
ładnie upieczona
kate.500 14.02.2012 07:38
super
eli82 17.11.2011 19:37
smaczna
eli82 17.11.2011 19:37
smaczna
Wafelek2601 02.11.2011 15:42
pycha
Wacław 23.10.2011 10:04
smaczna
Iwona51
Iwona51 19.10.2011 09:21
smaczna
berys18 10.10.2011 10:58
apetycznie wygląda
Motorek 24.09.2011 08:54
super
Mariusz10 19.09.2011 22:59
super
Justa32 06.09.2011 09:51
pyszna
Robert10 03.09.2011 15:00
lubię rybki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak