Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przekładanie z pianki i galaretki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mleko zagęszczone 2 puszka
galaretka czerwona 1
galaretka zielona 1
galaretka żółta 1
galaretka pomarańczowa 1
brzoskwinia 2-3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Przekładanie z pianki i galaretki

Każdą galaretkę rozpuścić oddzielnie w garnkach, ostudzić. Mleko ubić na piankę, podzielić na 4 równe części. Wlać do tortownicy. Na zastygniętą piankę ułożyć cząstki brzoskwiń i połówki winogron. Zastudzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak