Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rolady wieprzowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łopatka bez kości 7 plastrów
boczek wędzony 20 dag
cebula 1 duża szt
ogórek kiszony 2 szt
musztarda do posmarowania
sól
pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: rolady wieprzowe

Plastry mięsa rozbić tłuczkiem.Boczek cebulę i ogórek pokroić w kostkę.Każdy plaster mięsa posmarować musztardą i przyprawić. Na każdy kawałek dać pokrojone produkty tak aby była możliwość szczelnego zawinięcia.Pieczemy na rozgrzanym oleju około godzinki co jakiś czas podlewając wodą lub bulionem.SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pajbek 06.06.2013 21:29
Wspaniałe jedzonko :-)
Ewelina38 14.05.2012 20:58
uwielbiam takie mięsko i często robię bardzo podobne
edi 20.02.2012 21:27
smaczne:P:P
junox 04.01.2012 21:12
pyszne
Dorian 02.01.2012 08:46
apetyczna
berys18 23.12.2011 08:12
fajne roladki
LuKaSz4761 11.11.2011 08:37
Super przepis
LuKaSz4761 11.11.2011 08:37
Super przepis
ziutula
ziutula 02.11.2011 10:19
z buraczkai uwielbiam takie roladki
Justyna Jussstiii 12.10.2011 10:17
super
smakoszek 05.09.2011 11:05
takie lubię
IZABELA29 05.09.2011 08:51
smacznie
kejt2 03.09.2011 12:52
uwielbiam takie
Justa32 02.09.2011 13:28
Wyszły przepyszne!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak