Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kapusty pekińskiej i ananasa w lekkim syropie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/4 szt
ananas w puszce 1/2 szt
patisony marynowane 5 szt
oliwa
Sól ziołowa jodowana Prymat
Szczypiorek cienki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapusty pekińskiej i ananasa w lekkim syropie

Kapustę kroimy w tasiemki wąskie. Dodajemy pokrojonego w kostkę ananasa. Patisony ok 5 szt wyciągamy z zalewy i kroimy w plasterki . Dodajemy posiekany szczypiorek .Sałatkę kropimy oliwą i doprawiamy solą ziołową .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 19.12.2011 11:10
super
iwa643 02.09.2011 06:15
Ozdabiamy posiekanym szczypiorkiem .

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak