Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa ryżowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż 100 gram
woda dużo
kostka rosołowa 2 kostki
kostka rosołowa 0,5 kostki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa ryżowa

Do garnka wlewamy wodę do 3/4 wysokości. Wrzucamy kostki i je rozpuszczamy. Wsypujemy ryż i gotujemy tak długo aż ryż nam się rozgotuje, otrzymujemy gładką płynną masę. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 19.03.2013 15:39
często taką robię jak ktoś ma w domu chory brzuszek
kriso 19.09.2011 20:38
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak