Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka do pieczonego mięsa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jabłka 5
majonez 4 łyżki
keczup 2 łyżki
sok z cytryny
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka do pieczonego mięsa

Jabłka obrać, pokroić w kostkę, skropić sokiem z cytryny i lekko posolić. Majonez wymieszać z keczupem, dodać do jabłek i delikatnie wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak