Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna sałatka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sałata 8 liści
rzodkiewki pęczek
szczypiorek pęczek
jajko 4
majonez 10 łyżek
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna sałatka

Jaja ugotować na twardo, ostudzić, obrać i pokroić w kostkę. Szczypior umyć i drobno posiekać. Rzodkiewki umyć i pokroić w krążki. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą, dodać 5 łyżek majonezu i sól do smaku. Liście sałaty umyć i osuszyć. Na każdym położyć sałatkę i zawinąć. Udekorować majonezem i rzodkiewkami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak