Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Potrawka z mięsa mielonego

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone wołowe
fasolka czerwona puszka
fasolka biała puszka
fasolka szaragowa
papryka czerwona
kukurydza puszka
woda
pieprz
sól
przyprawa do potraw
margaryna

Przepis i sposób przygotowania na: Potrawka z mięsa mielonego

Fasolkę szparagową opłukać ,odciąć ogonki,pokroić na mniejsze kawałki i gotować w osolonej wodzie.Mięso mielone smażymy na rozgrzanym tłuszczu,do mięsa dodajemy fasolkę szparagową,pokrojoną paprykę,kukurydzę i fasolkę z puszki.Gotować pod przykryciem na małym ogniu.Można dodać trochę wody gdyby potrawka była za gęsta.Przyprawić do smaku,wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak