Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mizeria po włosku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki 2 sztuki
jogurt naturalny mały kubek
orzechy włoskie 2 sztuki
czosnek 2 ząbki
olej i łyżeczka
koperek 2 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Mizeria po włosku

Obrane ogorki ścieramy na tarce o grubych oczkach. Zalewamy gogurtem. Orzechy obieramy i drobniutko siekamy. Dodajemy do ogórków wraz z wyciśniętym czosnkiem. Dodajemy olej i drobno posiekany koperek. Doprawiamy do smaku solą i mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 02.10.2013 20:49
Lubię i robię.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak