Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka czerwona z fasoli i kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola biała 1 szkl
kapusta pekińska 1/4 szt
majonez 1 łyżka
cebula biała 1/2 szt
papryka czerwona 1 szt
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka czerwona z fasoli i kapusty

Fasolę świeżą nie suszona kolorową moze być perłowa,jaś .Gotujemy w wodzie z dodatkiem przyprawy uniwersalnej .Odcedzamy studzimy . Paprykę kroimy w kostkę .Kapustę kroimy w paseczki .wszystkie składniki mieszamy .Dodajemy posiekana cebulę .Do 1 łyżki majonezu dodajemy ketchup ok 3 łyżki ,żeby był ładny kolor . Sos dodajemy do sałatki mieszamy .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gabriela7 01.09.2011 07:38
pychota
iwa643 01.09.2011 06:36
Dodajemy natke pietruszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak