Przepis i sposób przygotowania na: Lasagne w okrągłej formie
Kroki postępowania
- makaron
- sos mięsny
- ser żółty
- beszamel
- makaron
- beszamel
- ser żółty tarty
mięso mielone wieprzowo-wołowe | 500 g |
przecier pomidorowy | 1,5 szklanka |
masło | 3 łyżki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
mleko | 1 szklanka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1/3 łyżeczki |
mozzarella w kulce | 1 szt |
makaron lasagne | 1/2 op |
ser salami | 6 plastrów |
ser gouda | 1 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: