Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

porowy mielony

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 1/2 kg
por (biała część) 1 szt
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat 2 lyzki
jajko 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: porowy mielony

mieso wyrobic z przyprawa, jajkiem i drobno posiekanym porem na gladka mase, dodac bulki by zagescic mieso, formowac kotleciki i obtaczac w pozostalej bulce, smazyc na rumiano z obu stron

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 12.04.2012 13:25
pycha
olkaaa 23.01.2012 09:55
rewelacja
krystyna24 17.11.2011 12:59
na prawde dobre polecam
Magdalena1110 13.09.2011 07:37
jeszcze tak nie robiłam muszę spróbować
marchewka 02.09.2011 23:29
mniam, zapewne smaczne
dorotka0000025 01.09.2011 00:24
fajny pomysl
motomaniak 01.09.2011 00:10
ciekawe polaczenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak