Składniki:
masa marcepanowa | 20 dag |
migdały | 10 dag |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżka |
likier | 5 łyżka |
owoce | 50 dag |
cukier | 4 łyżka |
Biszkopt | 10 szt |
kwaśna śmietana | 1 szklanka |
kremówka | 1 szklanka |
masa marcepanowa | 20 dag |
migdały | 10 dag |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżka |
likier | 5 łyżka |
owoce | 50 dag |
cukier | 4 łyżka |
Biszkopt | 10 szt |
kwaśna śmietana | 1 szklanka |
kremówka | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: