pasta rybna

pasta rybna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śledzie

    1 puszka
  • sól, pieprz

    - -
  • twaróg

    25 dkg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Twaróg rozcierać w makutrze dodajac po trochę odsączone z oliwy rybki doprawić do smaku solą i pieprzem

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

berys18

17.11.2010 07:44
proste i fajne

pauluna

25.08.2010 20:23
pyszna i dobra

plocia

03.07.2010 07:44
smacznego

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat