pasta śliwkowa

pasta śliwkowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • suszone śliwki kalifornijskie

    5 dkg
  • masło

    10 dkg
  • musztarda

    1 łyżeczka
  • sól

    - -
  • goździki mielone

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Sliwki przepłukać na sicie wrzątkiem pokroić jak najdrobniej. Maslo rozetrzeć po czym dodawać po trochu śliwki rozcierając i wsypując przyprawy. pasta smakuje wyśmienicie do pieczonego mięsa.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Karolcia12

12.09.2010 14:30
dla mnie nie zbyt dobre :)

pauluna

25.08.2010 20:24
super

marzencia2007

09.08.2010 11:30
jest pyszne!! :) dobre to za malo :P

plocia

03.07.2010 07:44
musi być dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat