Składniki:
botwina | pęczek |
kwaśne mleko | 4 szklanki |
śmietana | 1/2 szklanki |
ogórek zielony | |
sok z cytryny | |
pieczeń cielęca | 10 dag |
koper posiekany | 2 łyżeczki |
jajko ugotowane na twardo | |
cukier | |
sól |
botwina | pęczek |
kwaśne mleko | 4 szklanki |
śmietana | 1/2 szklanki |
ogórek zielony | |
sok z cytryny | |
pieczeń cielęca | 10 dag |
koper posiekany | 2 łyżeczki |
jajko ugotowane na twardo | |
cukier | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: