Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa fasolowo-pomidorowa po studencku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola Jaś 250 g
przecier pomidorowy 2 łyżki
szynka 2 polastry
cebula 0.5 sztuki
sól szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: zupa fasolowo-pomidorowa po studencku

ugotować fasolę typu jaś
pod koniec gotowania
dodać do niej przecier dokładnie wymieszać
drobno pokroic cebulke i wrzucic do gotującej się \"zupki\"
pokroić w kostkę szyneczkę i również wrzucić.
i wtedy właściwie można już wyłączyć.

doprawiamy do smaku dowolnymi przyprawami[dzięki czemu za każdym razem może smakować inaczej]

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marta1221 05.05.2013 22:43
świetny przepis, coś na szybko :)
ElizaT 06.02.2013 20:00
super
Bernadeta1 12.01.2013 00:15
muszę wypróbować,czasami potrzebny szybki przepis na zupkę
jasiek 30.11.2011 22:50
to dla studenta? :)
Natalia40 04.11.2011 23:27
pyszna musi byc
GGABI 17.09.2011 20:07
na szybko i pewnie smakowało w miarę :)
jerzy3 31.08.2011 10:05
szybko,tanio i smacznie-robiłem już kiedyś i mogę polecić
jerzy3 31.08.2011 10:05
szybko,tanio i smacznie-robiłem już kiedyś i mogę polecić

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak