Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Omlet z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 3
cebula pół
jajko 2
przyprawy
szczypiorek

Przepis i sposób przygotowania na: Omlet z tuńczykiem

Pokroić warzywa w drobną kostkę, tuńczyka odsączyć z zalewy i rozdrobnić delikatnie widelcem. Do miski wbić jajka i roztrzepać. Dodać warzywa, rybę i przyprawy. Całość dokładnie wymieszać i obustronnie usmażyć na patelni teflonowej posmarowanej lekko tłuszczem. Na końcu posypać posiekanym szczypiorkiem lub natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 28.02.2012 01:00
Interesujące dodatki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak