Składniki:
mięso jagnięce bez kości | 400 g |
olej | 50 g |
zioła | do smaku |
czosnek | 3 SZT |
papryka | 1 szt |
sałata lodowa | 1 szt |
przecier pomidorowy | 300 g |
cebula | 20 g |
chilli | do smaku |
pita | 4 szt |
mięso jagnięce bez kości | 400 g |
olej | 50 g |
zioła | do smaku |
czosnek | 3 SZT |
papryka | 1 szt |
sałata lodowa | 1 szt |
przecier pomidorowy | 300 g |
cebula | 20 g |
chilli | do smaku |
pita | 4 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: