Składniki:
mięso z piersi kurczaka | 50 dag |
olej | 2 łyżka |
cebula | 1 sztuka |
jabłko | 1 sztuka |
łodyga selera | 5 sztuka |
mrożona fasolka szparagowa | 1 garść |
rosół | 1/2 litr |
sos sojowy | |
pieprz | do smaku |
mięso z piersi kurczaka | 50 dag |
olej | 2 łyżka |
cebula | 1 sztuka |
jabłko | 1 sztuka |
łodyga selera | 5 sztuka |
mrożona fasolka szparagowa | 1 garść |
rosół | 1/2 litr |
sos sojowy | |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: