Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Babeczki jeżynowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 3 szt
cukier 3 łyżki
mąka 3 łyżki
proszek do pieczenia 0.5 łyżeczki
jeżyny
cukier puder

Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki jeżynowe

Jajka ubić z cukrem, dodać mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia. Wypełnić foremki ciastem, na wierzchu poukładać jeżyny. Piec 20min. w 160*C. Oprószyć cukrem pudrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 09.01.2012 10:05
pycha !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak