Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem i ryżem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 3 torebki
cebulka marynowana 50 gram
ogórki konserwowe 5
cebula 1/2
olej 3 łyżki
tuńczyk 150 (z puszki)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem i ryżem

Ryż ugotować w posolonej wodzie. Cebulę obrać, pokroić w cienkie krążki. Ogórki pokroić w plastry. Ryż, cebulę, cebulkę marynowaną, ogórki i tuńczyka połączyć. Dodać olej i wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 03.11.2012 13:14
szybka i smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak