Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cukrowa cebulka duszona po prowansalsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukier 1 łyżeczka
sól
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyzeczka
masło 1 łyżka
pieprz
cebula 25 cukrowa
suszone kwiaty 2 (lawendy)

Przepis i sposób przygotowania na: Cukrowa cebulka duszona po prowansalsku

Na patelni rozgrzewamy masło.
Cebulkę siekamy w kostkę, szklimy na maśle aż będzie miękka i przejrzysta. Oprószamy ziołami i przyprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak