Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pekinki, pomidorów i kiełbasy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska pół szt
pomidory 2 szt
dobra chuda kiełbasa 15 dag
sól 1 szczypta
pieprz 1 szcz
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 szcz
chili 1 szcz
oliwa 2 łyżki
ocet balsamiczny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekinki, pomidorów i kiełbasy

Kapustę drobno szatkujemy. Pomidory kroimy w kostkę. Kiełbasę kroimy w plasterki. Wkładamy do miski, oprószamy ziołami i przyprawami, skrapiamy oliwą i octem. Mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 07.11.2011 16:22
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak