Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka nadziewana

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka 3
feta 15 dag
bazylia
pomidor pelati
natka pietruszki garść
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka nadziewana

Papryki umyć, usunąć wierzchy i gniazda nasienne. Miąższ jednej papryki pokroić w kostkę, dodać pokrojoną fetę. Zmieszać z natką, bazylią, doprawić do smaku. Farszem nadziać papryki. Przykryć wierzchami,. Papryki włożyć do garnka, wlać wodę do 1/4 ich wysokości. Dusić godzinę na małym ogniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak