Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierś z kurczaka w panierce

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 szt
mąka - -
jajko 1 szt
olej - -
Bułka tarta klasyczna Prymat - -
przyprawy - -

Przepis i sposób przygotowania na: pierś z kurczaka w panierce

Pierś z kurczaka umyć i rozbić tluczkiem.
Jajko wbić do talerza przyprawić i roztrzepać.

Pierś moczymy najpirrw w mące póżniej w jajku i na końcu w bułce tartej i tak wszystkie kawałki.

Rozgrzać na patelni oliwe i smażyć z dwoch stron.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 20.03.2013 23:49
bardzo smaczna
KasiaK90 17.11.2011 12:14
super
pigila
pigila 12.11.2011 20:43
super
kotlet 08.08.2011 23:23
superowa
Agnieszka191 30.09.2010 20:44
Lubie drób
Jolanta40 20.09.2010 16:50
apetyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak