Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzik z musztardzie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebule duże 2
mleko 3/4 szklanki
masło 3 łyżki
musztarda 3 łyżki
pieprz
sól
śledzie 6

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzik z musztardzie

Śledzie odfiletować, zalać mlekiem na godzinę. Posolić i popieprzyć. Połowę filetów posmarować musztardą, obłożyć cebulą i przykryć drugim filetem. Każdą porcję zawinąć w folię aluminiową. Układać na blasze i piec 30 minut w temp. 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak