Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 szt
Kwas cytrynowy Prymat 1 szczypta
jabłka 2 szt
maonez
sól
cukier 1,5 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Czerwoną kapustę i obrane jabłka ścieramy na tarce o dużych oczkach. Posypujemy odrobinę kwaskiem cytrynowym. Dokładamy majonez (w zależności od wielkości kapusty), doprawiamy cukrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 25.10.2012 18:44
mmmm jak ona slicznie wygląda, aż nabrałam ochoty;D
Betka 25.10.2012 18:44
mmmm jak ona slicznie wygląda, aż nabrałam ochoty;D
Monika-twin 20.09.2012 07:46
fajna i prosta
dorotka0000025 15.01.2012 23:20
fajna
Agnieszka172 17.09.2010 21:33
super,
rosik93 22.06.2010 14:53
I nie trzeba kupować wystarczy trochę chęci:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak