Surówka z czerwonej kapusty

Surówka z czerwonej kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta czerwona

    1 szt
  • kwasek cytrynowy

    1 szczypta
  • jabłka

    2 szt
  • maonez

  • sól

  • cukier

    1,5 łyżeczki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czerwoną kapustę i obrane jabłka ścieramy na tarce o dużych oczkach. Posypujemy odrobinę kwaskiem cytrynowym. Dokładamy majonez (w zależności od wielkości kapusty), doprawiamy cukrem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Betka

25.10.2012 18:44
mmmm jak ona slicznie wygląda, aż nabrałam ochoty;D

Betka

25.10.2012 18:44
mmmm jak ona slicznie wygląda, aż nabrałam ochoty;D

Monika-twin

20.09.2012 07:46
fajna i prosta

dorotka0000025

15.01.2012 23:20
fajna

Agnieszka172

17.09.2010 21:33
super,

rosik93

22.06.2010 14:53
I nie trzeba kupować wystarczy trochę chęci:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat