Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka nadziewane łososiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sos tatarski 2 łyżki
łosoś wędzony 50 gram
cebulka ze szczypiorem
koperek posiekany 1 łyżka
pieprz
jajko ugotowane na twardo 4

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane łososiem

Jajka przepołowić, posiekać żółtka. Drobno pokroić łososia. Cebulkę wraz ze szczypiorem drobno posiekać. Żółtka wymieszać z sosem tatarskim, koperkiem, łososiem i cebulą. Doprawić do smaku. W miejsce żółtek nałożyć farsz. Udekorować oliwkami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak