Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Węgierski bogracz

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

seler 30 dag
marchew 30 dag
pietruszka 30 dag
pieczarki 30 dag
cebula 3
ogórki kiszone 3
ketchup 1/2 szklanka
koncentrat pomidorowy 3 łyzka
wołowina bez kości 50 dag
oliwa 4 łyżka
Chili pieprz cayenne mielone Prymat do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Węgierski bogracz

Wszyskie składniki pokroić, cebulę, wołowine, seler, marchew, pietruszkę. Podsmażyć na rogrzanej patelni.Pozniej usmażyć pieczarki na oliwie. Do dać pokrojone w kostkę paprykę i ogórki. Przyprawić pieprzem i sola.Wszystko dobrze wymieszać i dusić 10-15 minut. Podawać z pieczywme, kaszą lub kładzionymi kluseczkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pioge7 29.08.2011 10:31
pyyycha :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak