Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka nadziewane farszem śledziowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 1 łyżka
filet śledziowy 1
ogórek kiszony 1
koperek łyżeczka
sałata chrupiąca 8 liści
pieprz
jajko ugotowane na twardo 4

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane farszem śledziowym

Jajka przepołowić, posiekać żółtka. Pokroić filet śledziowy i ogórka. Połączyć z majonezem i żółtkami, doprawić pieprzem. Połówki jaj napełnić farszem rybnym. Udekorować koperkiem i ułożyć na liściach sałaty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak