Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzybowa jajecznica

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

grzyby leśne 500 g
jaja 4
sól do smaku
pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Grzybowa jajecznica

Kroki postępowania

1
Grzyby obieramy, myjemy kilka razy , gotujemy i odcedzamy
Krok 1 - Grzybowa jajecznica foto
2
smażymy na oleju ok 30 minut
Krok 2 - Grzybowa jajecznica foto
3
doprawiamy sola i pieprzem do smaku i wbijamy jaja, wszystko razem dokładnie mieszamy aż jaja się zetną
Krok 3 - Grzybowa jajecznica foto
4
Gotową jajecznicę podajemy z pieczywem
Krok 4 - Grzybowa jajecznica foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 03.12.2012 19:33
a po co te grzyby najpierw gotować i wylewać smak?
ewasylwia 29.08.2011 11:30
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak