Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka porowo-jajeczna

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

por (biała część) 3 szt
cukinia 1/2 szt
majonez tradycyjny 4 łyżki
kukurydza w puszce 1 szt
natka pietruszki
jajko ugotowane na twardo 3 szt
jabłko kwaśne 1 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka porowo-jajeczna

Pora kroimy w cienkie plasterki Mieszamy aby kółeczka pora porozdzielały się . Jajka kroimy w kostkę .Dodajemy odcedzona kukurydzę .Jabłko myjemy nie obieramy ,kroimy w kostkę .Cukinie myjemy nie obieramy kroimy w plasterki i potem jeszcze na pół. Natke pietruszki siekamy dodajemy do majonezu .wszystkie skłaniki dobrze mieszamy ze sobą i z majonezem z dodatkiem posiekanej natki

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 21.10.2011 09:16
ciekawe połączenie
Anna133 21.10.2011 09:15
ciekawe połączenie
Gabriela7 29.08.2011 07:53
musze zrobić
iwa643 29.08.2011 06:39
Można doprawic pieprzem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak