Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Frankfurterki w wędzonce:

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

8 kiełbasek Frankfurterek ( lub podobnych ),4 pasterki wędzonki( długie, wąskie )
4 plasterki sera do zapiekane,4 paseczki czerwonej papryki marynowanej
Musztarda rosyjska Prymat 2 łyżeczki
olej słonecznikowy 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Frankfurterki w wędzonce:

Obsmażyć na rumiano na oliwie kiełbaski. Zdjąć z patelni. Paski wędzonkę posmarować musztardą . Położyć na każdym paseczek marynowanej papryki , na to ser . Na ser położyć podsmażone 2 kiełbaski. Zwinąć w rulonik i spiąć wykałaczka . Ruloniki podsmażyć na patelni , tak by wędzonka się podsmażyła , a ser lekko roztopił. Podawać na ciepło.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 15.12.2011 07:44
wygląda bardzo smacznie
wedith1 25.11.2010 21:32
Pysznie wygląda!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak