Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z cielęciną
Cielęcine pokroić w kostkę.
Jajka pokroić w łódkę.
Korniszony pokroić w talarki.
Do majonezu dodać sól, cukier, pieprz, koperek i pietruszkę.
Wszystko dokładnie połączyć.
kalafior | 1 sztuka |
korniszony | 4 sztuki |
majonez | 1/2 szklanki |
koperek | 1/2 łyżki |
cukier | 1 łyżeczka |
sól i pieprz | do smaku |
cielęcina | 250 gotowana |
natka pietruszki | 1/2 łyżki |
jajko ugotowane na twardo | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: