Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z cielęciną

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kalafior 1 sztuka
korniszony 4 sztuki
majonez 1/2 szklanki
koperek 1/2 łyżki
cukier 1 łyżeczka
sól i pieprz do smaku
cielęcina 250 gotowana
natka pietruszki 1/2 łyżki
jajko ugotowane na twardo 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z cielęciną

Kalafior opłukać i podzielić na różyczki.
Cielęcine pokroić w kostkę.
Jajka pokroić w łódkę.
Korniszony pokroić w talarki.
Do majonezu dodać sól, cukier, pieprz, koperek i pietruszkę.
Wszystko dokładnie połączyć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak