Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzik w majonezie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

matjasy 6
majonez 3/4 szklanki
zielony groszek puszka
wino czerwone 1/4 szklanki
sok z cytryny
słodka śmietana
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzik w majonezie

Śledzie ciasno zwinąć w ruloniki, ułożyć w słoju. Majonez wymieszać ze śmietaną, winem, sokiem z cytryny i dosłodzić. Dodać groszek i wymieszać. Zalać majonezem. Śledzie odstawić do lodówki na dobę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ElizaT 01.09.2011 09:48
w domu lubiany

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak